Бажаючи мінімізувати витрати приватного господарства, чия професійна діяльність спрямована на виробництво молока та вторинної молочної продукції, господарі приватних підприємств купують пристрою для переробки свіжого молока. Такі агрегати здатні переробляти зціджене молоко у величезних кількостях, повністю окупаючи свою вартість.
Сепаратор молока http://milk-separator.com.ua/ може бути націлений на виробництво вершків, а може бути багатофункціональним. В останньому випадку з його допомогою можна виробляти олію, а також використовувати його для виготовлення молочних коктейлів, майонезу і навіть рідкого тіста. Головне після експлуатації ретельно промивати обладнання, але ні в якому разі не використовувати при цьому важкі абразивні препарати, для очищення придатний лише теплий содовий розчин.
У будь-якому випадку, купуєте ви сепаратор для реалізації вторинної молочної продукції у великому обсязі чи використовуєте лише в особистих цілях – для виготовлення вершків для вашої родини, ви можете бути впевнені, що кінцевий продукт буде мати набагато більшою цінністю, ніж пропонований вам в магазинах.
Щоб придбати відповідний вам сепаратор, необхідно відштовхуватися від кінцевих цілей – який саме вам необхідний продукт (вершки або масло, а може бути будь-який інший тип вторинної молочної продукції). Велике значення має також матеріал виготовлення:
· метал;
· пластик.
Ви можете спробувати виготовити сепаратор самостійно, однак такі прилади навряд чи будуть служити довго і будуть настільки функціональні, як придбані у відомих виробників. Що стосується готового обладнання, краще купувати металеві агрегати. Судячи з відгуків споживачів, вони набагато надійніше і простіше в експлуатації, правда і їх вартість буде вище, ніж у пластикового обладнання.
- Домашній автоклав являє собою компактний пристрій для заготівлі смачних консервів на зиму. Порівняно з традиційними способами такий прилад дозволяє значно скоротити терміни приготування продукції та підвищити термін її зберігання.
- Сьогодні все більше споживачів віддають перевагу самостійно отлеживать весь процес виробництва вершкового масла, оскільки ніхто з нас не застрахований від того, що пропонується на магазинних полицях вершкове масло не буде містити канцерогенів.