Поліпшити смак копчених страв можна, правильно підібравши матеріал для горіння. Ольхова тріска являє собою продукцію, яка дасть змогу поліпшити запах, смак і зовнішній вигляд м'ясних страв, приготованих на диму.
Продукція являє собою екологічно чистий матеріал. Під час згоряння вона виробляє дим, який не містить шкідливих речовин. З її допомогою можна приготувати м'ясо риби, кролика та інших тварин.
Завдяки тому, що тріска для копчення виготовляється з натуральної деревини, її дим має дезінфікувальні властивості. Приготований на тріскі з вільхи продукт матиме апетитний зовнішній вигляд, а також буде залишатися свіжим і придатним до вживання упродовж тривалого часу. Ольхова тріска має чудові показники горіння, які забезпечують високу ефективність копчення.
Завдяки тому, що продукція виготовляється в спеціальному промисловому автоматі, всі її елементи мають приблизно однакові розміри. Її можна використовувати як у саморобних коптильнях, так і в промисловому обладнанні.
У домашніх умовах виготовити таку тріску досить складно. Ми пропонуємо придбати якісну продукцію, за допомогою якої приготовані страви матимуть чудовий смак і тонкий аромат. Покупець може замовити товар у необхідній для нього кількості. Він буде доставлений у надійних поліетиленових мішках, які не пропускають вологу.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Застосування тріски | Для м'яса, Для риби, Для птиці, Для сиру, Для сала |
Вологість | 10 % |
Тип деревини | Яблуня |
вид | колоті, тривалі зберігання |
тип | сухі |
призначення | для мангала, для шашлику |
Мінімальна фракція тріски | 3.0 (мм) |
- Ціна: 20 ₴