Цифровий кухонний термометр чудово підходить для оперативного вимірювання холодних і гарячих речовин. З його допомогою Ви зможете виміряти температуру твердих, рідких, сипучих речовин методом занурення голки термометра безпосередньо у вимірюване середовище.
Кулінарний термометр стане у нагоді не тільки професійним кухарям, але і будь-якій господині. Щоб отримати виключний смак, іноді необхідно знати не тільки температуру духовки, але і самої страви. Цифровий штиковий термометр дозволить швидко і точно виміряти температуру всередині продуктів, страви, що готується, соусу або напою. Голка виготовлена з харчової нержавіючої сталі, корпус пластиковий.
Також даним термометром можна вимірювати температуру ґрунту.
Прилад дуже простий у використанні, має вбудовану пам'ять і дуже довго працює від одного комплекту батарей.
Технічні характеристики харчового термометра
Широкий спектр застосування.
Довгий щуп з нержавіючої сталі.
Широкий діапазон робочих температур від -50 °С до 300 °С (58 °F до 572 °F).
Перемикання між °C або °F.
Автоматичне вимкнення після 15 хвилин роботи.
Індикатор низького заряду батареї.
Пам'ять попереднього вимірювання.
Корпус: пластик
Роздільна здатність: 0.1 °C (°F).
Точність: (-20 °C ~ 80 °C) ± 1 °С.
Довжина зонда: 15 см.
Живлення: 1х1,5 В LR 44 батарея
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Цифровий кухонний термометр для м'яса, молока, овочів ТР-101 + -50 ... + 300 ºC»
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Китай |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Мінімальна температура виміру (°F) | -50 град. |
Максимальна температура виміру (°F) | 300 град. |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Стан | Новий |
Матеріал | Пластик |
- Ціна: 105 ₴