Кошик
9389 відгуків
+380 (67) 471-04-36
+380 (95) 768-28-96
+380 (93) 970-55-08
вул. 30-річчя Перемоги 70, Черкаси, Україна
Кошик
ВсеСам - інтернет-магазин товарів народного споживання

Автоклав побутової /Миколаїв/

Автоклав побутової /Миколаїв/, фото 3
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: nikol

1 770 ₴

Показати оптові ціни
Автоклав побутової /Миколаїв/
Автоклав побутової /Миколаїв/Немає в наявності
1 770 ₴
+380 (67) 471-04-36
  • +380 (95) 768-28-96
  • +380 (93) 970-55-08
+380 (67) 471-04-36
  • +380 (95) 768-28-96
  • +380 (93) 970-55-08
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

1. Призначення
Автоклав побутової призначений для приготування м'ясних, рибних, овочевих і фруктових консервів у домашніх умовах.

2. Технічні дані
Місткість автоклава:
банок ємністю 1 літр, (0,5), шт - 10 (12
тиск спрацювання робочого клапана, кг/см2 - 1,5
тиск спрацьовування запобіжного клапана, кг/см2 - 2,2
габаритні розміри, мм
висота - 480
ширина - 390
маса автоклава, кг - 16

3. Комплектність
Автоклав побутовою в зборі, шт. - 1
Паспорт, шт. - 1
Трубки проставочные - 5
Автоклав не комплектується термометром

4. Пристрій автоклава
Автоклав складається з корпусу 1, виконаного у вигляді циліндричного бака, кришки 2, ущільнення 3, гвинтів 4, гайки 5. на кришці 2 встановлено робочий 6 і запобіжний 7 клапана. Робочий клапан 7 служить для стравлювання хати точного тиску пари з автоклава в аварійній ситуації (наприклад, засмітилося отвір в штуцері робочого клапана 6).

Для розміщення банок у автоклав у два яруси, є касета, яка вставляється в корпус і складається з: підстави 8, проставок 9, прокладок 10, кришки 11. шпильок 12 і гайки 13.
Для запобігання ушкодження, робочий і запобіжний клапан, а також гумові прокладки, демонтовані з кришки автоклава. При підготовці автоклава до роботи, гумові прокладки повинні бути поміщені в різьбові отвори, а клапана пригвинчені до кришки автоклава, як зазначено на кресленні .

5. Виробництво консервів, підготовка до стерилізації
Для отримання якісних консервів необхідно якісне сировину та виконання необхідного режиму стерилізації кожного виду сировини.
В стерилізовані банки укласти сировину і спеції. Слід врахувати, щоб верхній шар не доходив до верху банки на 2-3 див. Сиропом, бульйоном, розсолом, маринадом заливаємо банки.
Рівень заливки повинен бути на 15-20 мм нижче горловини банки. Герметично закочує банки кришками і встановлюємо у касети, попередньо на кожну касету уклавши тонку прокладку з тканини, встановлюємо кришку і свинчиваем гайками. Касету з банками вставляємо в автоклав, заливаємо гарячою водою (50-60 градусів). Рівень води повинен бути на 20-25 мм нижче рівня верхнього торця корпусу Закрити автоклав кришкою і щільно затиснути гвинтами.
Для стерилізації банок місткістю 0,5 л. на шпильці насаджуємо трубочки. Залити, при необхідності, в отвір будь-яке масло і встановити термометр.

6. Процес стерилізації
Встановити автоклав на плиту (піч). При нагріванні автоклава до певної температури з'явиться шипіння - це спрацьовує робочий клапан. З цього моменту починається відлік часу стерилізації. Після спрацювання робочого клапана, зменшити нагрів до появи "попискування".
Після стерилізації відповідно до часу, рекомендованого інструкцією, нагрівання припинити автоклав і залишити до ПОВНОГО ОХОЛОДЖЕННЯ. Потім відгвинтити гвинти, зняти кришку, вийняти касету з банками, злити воду і просушити автоклав.

6. Вимоги по техніці безпеки

Нагрівання автоклав здійснювати повільно і під контролем, не допускати різкого підйому температури. перед кожною стерилізацією необхідно перевірити працездатність клапанів.

КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ відкривати автоклав до повного охолодження під уникнення розгерметизації ємкостей.

Гарантійні зобов'язання
Підприємство - виробник гарантує надійну роботу автоклава протягом 12-ти місяців з дня продажу.
У разі втрати споживчих властивостей в період гарантійного строку, автоклав підлягає заміні підприємством-виробником.

При эксплуатации автоклава с нарушением выше изложенных требований, предприятие-изготовитель ответственности не несет.
В процессе совершенствования автоклавов могут происходить изменения конструкций, не влияющие на его потребительские свойства. 

Таблица с рекомендацией по времени и температуре стерилизации. 

Наименование видов сырья  Емкость    Время стерилизации   Температура градус.
1 Говядина (свинина) тушеная 0,5 / 1,0 1 час 55мин / 2 часа 05 мин  
2 Говядина отварная в собств. соку 0,5 / 1,0 1 час15мин/ 1 час 55 мин  
3. Свинина отварная в собств. соку  0,5 / 1,0 2 час15мин/ 2 часа 25 мин  
4. Рыба тушеная 0,5 / 1,0 1 час 10 мин/ 1 час 40 мин  
5. Курица ( утка )   0,5 / 1,0 1 час 40 мин/ 1 час 40 мин  
6. Мясо кролика тушеное 0,5  50 минут  
7. огурцы   1,0   10 минут  
8. томаты   1,0   10 минут  
9. кабачки    1,0   10 минут  
10. перец салатный     1,0   40 минут  
11. компот из вишни  1,0   5-10 минут  
12. компот из яблок   1,0   10 минут  
13. компот из абрикос   1,0   10-12 минут   


Данные по времени и температуре взяты из " Сборника технологических инструкций по производству консерв" том 1 и 1 ВННИИК и ОП 

 

 

Рекомендуем для получения опыта работы с автоклавом сделать пробную загрузку 2-3 банки. Время стерилизации не зависит от объема загрузки.

 

Вся інформація має суто ознайомчий характер, детальні характеристики товару уточнюйте. Товар весь час модернізується

Характеристики
Основні атрибути
ТипАвтоклав
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 770 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner