Кошик
10135 відгуків
+380 (67) 471-04-36
+380 (95) 768-28-96
+380 (93) 970-55-08
вул. 30-річчя Перемоги 70, Черкаси, Україна
Кошик
ВсеСам - інтернет-магазин товарів народного споживання

Коптильня гарячого копчення «Аромат»

впередназад
Коптильня гарячого копчення «Аромат», фото 3
Коптильня гарячого копчення «Аромат», фото 4
Коптильня гарячого копчення «Аромат», фото 5
Коптильня гарячого копчення «Аромат», фото 6
Коптильня гарячого копчення «Аромат», фото 7
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: aromat-kopt

4 490 ₴

Показати оптові ціни
Коптильня гарячого копчення «Аромат»
Коптильня гарячого копчення «Аромат»Немає в наявності
4 490 ₴
+380 (67) 471-04-36
  • +380 (95) 768-28-96
  • +380 (93) 970-55-08
+380 (67) 471-04-36
  • +380 (95) 768-28-96
  • +380 (93) 970-55-08
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Домашня коптильня гарячого копчення «Аромат» призначена для домашнього приготування смачних копчених делікатесів з риби, птиці, м'яса, сала, сиру і т. д.

Переваги копчення в домашній коптильні «Аромат»

  • Швидкий процес копчення – невелика партія м'яса готується всього 40 хвилин.
  • Можливість використовувати коптильню як всередині приміщення, наприклад на кухонній плиті, так і на дачі або на природі (на вогнищі або мангалі).
  • Коптити в домашній коптильні Аромат можна абсолютно все: рибу, сало, м'ясо, птицю, робити копчені сири та ін.

Підготовлений продукт поміщається в коптильню, коптильня з тріскою встановлюється на нагрівальну поверхню. Поміщений в коптильню продукт піддається обробці гарячим димом від тліючої тріски. Їжа під впливом високої температури випаровує зайву вологу, злегка припікається і просочується димом, завдяки чому збільшується термін зберігання продукту, а страва набуває чудового смаку і аромату.

Орієнтовний час приготування продукту становить 30 хвилин і може змінюватися в залежності від типу їжі, що готується.

ПОРЯДОК РОБОТИ

  1. На дно ємності укладається тріска (~100г)
  2. Збирається касета: листи насаджуються на шпильку, накручується коромисло. У разі, якщо підготовлений продукт необхідно підвісити на коромисло, а листи загороджують потрібний простір, необхідно зняти необхідну кількість листів і накрутити назад коромисло. Після чого розвісити продукт на коромисло.
  3. На деко укладається підготовлений продукт (м'ясо, сало, риба, курка, овочі тощо), або підвішується на коромисло.
  4. Касета з продуктом встановлюється в ємність.
  5. Ємність закривається кришкою. Кришка фіксується затискними кліпсами.
  6. Надівається шланг на патрубок для виходу диму. Шланг виводиться вікно для відведення диму з приміщення.
  7. Ємність встановлюється на електроплиту / газову плиту / керамічну плитку. Коптильня не призначена для використання на індукційній плиті (з-за відсутності рідини в ємності індукційна плита виробляє автоматичне відключення).
  8. Включається нагрівання.
Характеристики
Габаритні розміри
Вага5.1 кг
Довжина коптильні280 мм
Ширина коптильні280 мм
Висота коптильні450 мм
Основні
МатеріалСталь
КонструкціяЦілісна
ФормаЦиліндрична
Джерело теплаВідкритий вогонь, Пальники
Товщина матеріалу1 мм
СтанНовий
Кількість рівнів коптильні3
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні42278 (кг)
Тип коптильніДеревна
Джерело димуТріска, Тирса
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Мірна ємність для тирси/тріскиНі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 490 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner