Кошик
10426 відгуків
+380 (67) 471-04-36
+380 (95) 768-28-96
+380 (93) 970-55-08
вул. 30-річчя Перемоги 70, Черкаси, Україна
Кошик
ВсеСам - інтернет-магазин товарів народного споживання

Домашня Коптильня | 2мм | 520х310х280 мм| холодний прокат

впередназад
Домашня Коптильня | 2мм | 520х310х280 мм| холодний прокат, фото 3
Домашня Коптильня | 2мм | 520х310х280 мм| холодний прокат, фото 4
Домашня Коптильня | 2мм | 520х310х280 мм| холодний прокат, фото 5
Домашня Коптильня | 2мм | 520х310х280 мм| холодний прокат, фото 6
Домашня Коптильня | 2мм | 520х310х280 мм| холодний прокат, фото 7
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: к2б хол/000880

1 350 ₴

Показати оптові ціни
Домашня Коптильня | 2мм | 520х310х280 мм| холодний прокат
Домашня Коптильня | 2мм | 520х310х280 мм| холодний прокатНемає в наявності
1 350 ₴
+380 (67) 471-04-36
  • +380 (95) 768-28-96
  • +380 (93) 970-55-08
+380 (67) 471-04-36
  • +380 (95) 768-28-96
  • +380 (93) 970-55-08
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Чудова новина! При оформленні замовлення по телефону ви отримуєте додаткову знижку - 50грн 

Варіанти оплати 

Варіанти Доставки 

Вартість доставки 

    Пром Оплата 

    Нова Пошта      - 190 грн 

    Оплата при отриманні ( накладенний платіж) 

    Укрпошта      - 100грн 

    Опата по реквизитам ( Оплата на карту )

   

 

Коптильня "Домашня"

 

ü  Розміри коптильні – 520х310х310мм

ü  Розміри коптильної камери – 460х250х250

ü  Товщина - 2мм

ü  Марка сталі: ANSI 1010

ü  Разове завантаження 6-9 кг

ü  Гідрозатвор

ü  Два рівня

ü  Працює на плитах, пальниках та відкритому вогні

ü  Дві металеві решітки, піддон для стікання жиру

 

Переваги коптильні

 

v  знищуються всі хвороботворні мікроби, що є на продуктах харчування і здатні завдати шкоди нашому організму;

v  копчення дозволяє зберегтися всередині продукту більшій кількості корисних речовин, що руйнуються під впливом вогню;

v  їжу, піддану такій обробці, можна без побоювання зберігати дуже довго - справа в тому, що дим виступає в ролі консерванту.

 

Яку тріску краще вибрати?

 

v  Для страв з м'яса та рослинних продуктів добре підходить вільхова тріска;

v  Тріска дуба чудово поєднується з м'ясом свинини або яловичини, та й з усім червоним м'ясом;

v  Для ведмежатини, лосятини та оленини використовують вербову тріску, на ній же коптять рибу, що мешкає в заболочених водоймах;

v  На вишневій трісці коптять різні овочі, ягоди та горіхи.

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска, Тирса
Джерело теплаВідкритий вогонь, Пальники
Кількість рівнів коптильні2
КонструкціяЦілісна
МатеріалСталь
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
СтанНовий
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Товщина матеріалу2 мм
ФормаПрямокутна
Функція гриль, барбекюТак
Габаритні розміри
Вага8 кг
Висота коптильні280 мм
Довжина коптильні520 мм
Ширина коптильні310 мм
Розміри коптильної камери
Висота250 мм
Довжина470 мм
Ширина260 мм
Комплектація
Мірна ємність для тирси/тріскиНі
НіжкиНемає
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів2 шт.
Користувацькі характеристики
УпаковкаПоліетиленовий прозорий мішок
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 350 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner