- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 83770
175 ₴
Показати оптові ціниПристрій дозволить зберігати продукти в консервованому, засоленому, маринованому або навіть свіжому стані. Таким чином, ви можете відправити під кришки не тільки фрукти та овочі, але й будь-які приготовані перші та другі страви, смажену або пропарену їжу. Головне – всі страви залишаться свіжими на тривалий час. Будь-яка банка перетворюється на вакуумний контейнер. Наприклад, влітку ви вирушаєте з сім'єю у відпустку або їдете самостійно у відрядження. Навіщо витрачати гроші на шкідливий фастфуд? Ви можете приготувати вдома корисну їжу на весь термін поїздки, закрити її вакуумними кришками та поставити в багажник автомобіля. Будь-коли ви зможете перекусити або повноцінно пообідати!
Одну кришку можна використовувати багаторазово, тобто цього набору вам вистачить на кілька років! Кришки підходять на шийки скляних банок об'ємом 0,5 і 0,7 літра, а також на одне, двох та трилітрові гвинтові банки.
Характеристики:- Для різьбових банок діаметром 82 мм
- При режимі консервування: 3-6 качків
- При режимі зберігання: 15-20 качків
- Модель: ВАКС-82Б
- Матеріал корпусу: пластик
- Колір: зелений, жовтий, червоний
- Тип: кришка
- Габарити: 245x35x35 мм
- Вага: 250 г
- Країна-виробник: Китай.
- Догляд: мити в теплій мильній воді без застосування абразивних засобів для чищення.
Інструкція з використання вакуумних кришок ВАКС
- До початку роботи переконайтеся, що скляні банки не мають тріщин та сколів. Наявність дефектів унеможливлює вакуумування.
- Перевірте наявність та чистоту ущільнювальної прокладки в пазу пластикової кришки ВАКС.
- Розташуйте кришку на шийці банки, уникаючи застосування сили (кришка повинна лежати вільно).
- Встановіть та надійно зафіксуйте насос у поглиблення кришки, призначеної для клапана.
- Використовуючи ручку насоса, відкачайте повітря з банки, забезпечуючи створення вакууму.
- Для зберігання продуктів, прискорення приготування настоянок або витримки на дубовій трісці виконайте від 15 до 20 качків ручкою насоса. Момент досягнення вакууму визначається різким падінням ручки насоса.
- При консервації достатньо зробити 5-6 качків.
- Щоб відкрити банку, підніміть край клапана на кришці пальцем. Повітря з характерним звуком потрапить усередину і кришка відкриється.
Додаткові поради:
- У процесі пастеризації рекомендується знімати клапани з вакуумних кришок.
- Якщо насос починає працювати важко, його слід розібрати, ретельно очистити циліндр і манжету, а перед складання змастити манжету вазеліном для забезпечення легкості руху.
Комплектація:
- 1 Насос;
- 9 Вакуумних багаторазових кришок
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Кількість одиниць в упаковці | 9 шт. |
- Ціна: 175 ₴