Кошик
9626 відгуків
+380 (67) 471-04-36
+380 (95) 768-28-96
+380 (93) 970-55-08
вул. 30-річчя Перемоги 70, Черкаси, Україна
Кошик
ВсеСам - інтернет-магазин товарів народного споживання

М'ясорубка побутова ручна механічна «МА-С» ХЕАЗ 33 кг/год

М'ясорубка побутова ручна механічна «МА-С» ХЕАЗ 33 кг/год, фото 3
М'ясорубка побутова ручна механічна «МА-С» ХЕАЗ 33 кг/год, фото 4
М'ясорубка побутова ручна механічна «МА-С» ХЕАЗ 33 кг/год, фото 5
М'ясорубка побутова ручна механічна «МА-С» ХЕАЗ 33 кг/год, фото 6
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 82247

415 ₴

Показати оптові ціни
М'ясорубка побутова ручна механічна «МА-С» ХЕАЗ 33 кг/год
М'ясорубка побутова ручна механічна «МА-С» ХЕАЗ 33 кг/годГотово до відправки
415 ₴
+380 (67) 471-04-36
  • +380 (95) 768-28-96
  • +380 (93) 970-55-08
+380 (67) 471-04-36
  • +380 (95) 768-28-96
  • +380 (93) 970-55-08
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

М'ясорубка побутова механічна ручна «МА-С» є простою в експлуатації. Кріпиться гвинтовим затискачем до кришки столу товщиною від 15 до 45 мм. Після використання обов'язково розібрати, обмити теплою водою і просушити.

Рекомендації по експлуатації:

  • Нову м'ясорубку перед використанням необхідно розібрати, всі деталі промити в холодній воді, з додаванням рідини для миття посуду, потім витерти насухо і просушити.
  • Під час складання м'ясорубки зверніть увагу, що решітка повинна вставлятися плоскою стороною до ножа, а втулка повинна бути надіта на шнек.
  • У зібраної м'ясорубки не повинно бути зазорів між ножем і гратами, що досягається шляхом накручування затискної гайки, і разом цим шнек в корпусі повинен повертатися вільно за допомогою рукоятки.
  • М'ясо перед подрібненням нарізати шматочками масою не більш ніж 30 г, очистити від кісточок, сухожиль, хрящів і жил.
  • Після використання м'ясорубку розібрати, деталі промити і просушити.
  • М'ясорубку зберігати в сухому місці.
  • У разі погіршення подрібнення м'яса необхідно провести заточку ріжучих крайок ножа і відшліфувати робочу поверхню решітки по всій площі на дрібнозернистому абразивному інструменті в спеціалізованих майстернях.

Характеристики

Матеріал: харчовий алюміній
Розміри: 23х15х8.5 см
Розміри в упаковці: 25.5х15х10 см
Вага: 900 г
Вага в упаковці: 1.0 кг
Насадка для приготування ковбас: ні
Діаметр сітки для м'ясорубки: 54 мм
Діаметр отворів у сітці: 7 мм
Продуктивність: 33 кг/годину
Максимальне зусилля на ручці при подрібненні м'яса: 29Н
Виробник: Україна, Харків

Комплектація м'ясорубки

  • Корпус
  • М'ясоприймач
  • Ніж
  • Сітка
  • Шнековий вал
  • Притискна гайка
  • Ручка
  • Гвинт для закріплення ручки
  • Силіконові накладки
Характеристики
Габаритні розміри
Вага0.9 кг
Висота230 мм
Ширина150 мм
Глибина85 мм
Основні атрибути
ВиробникХарків
Країна виробникУкраїна
МатеріалАлюміній
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 415 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner