Побутова м'ясорубка Українського виробництва з якісного металу призначена для приготування м'ясного та рибного фаршу в домашніх умовах.
Нову м'ясорубку перед роботою слід розібрати, очистити від заводського мастила, всі деталі промити в гарячій воді, просушити або витерти насухо.
М'ясо перед подрібненням необхідно різати на шматочки масою не більше 30 г, очищати від плівки і сухожилля. Після використання м'ясорубку розібрати, а деталі промити теплою водою.
При погіршенні подрібнення м'яса, необхідно провести заточування різальних кромок ножа, одностороннє або двостороннє шліфування по всій площині решітки на дрібнозернистому абразивному інструменті.
- М'ясорубка повинна зберігатися в сухому місці.
- М'ясорубка відповідає технічним вимогам ГОСТ4025-83 і визнана придатною для експлуатації.
- Виробник гарантує відповідність м'ясорубки технічним вимогам при дотриманні споживачем умов зберігання і експлуатації, встановлених стандартом.
Технічні характеристики м'ясорубки ручної
Продуктивність (не менше): 32 кг/год.
Максимальне зусилля на ручці при подрібненні м'яса: Габаритні розміри (ВхШхД): 260х105х150 мм.
Вага: 0,98 кг.
29 (2,9) Н (кГс).
Комплектація м'ясорубки ручної
М'ясорубка
Ґрати.
Коробка.
Паспорт.
Виробник: Україна, м. Рівне
матеріал - алюміній
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Кількість решіток | 2 шт. |
Матеріал | Алюміній |
Кріплення до поверхні | Струбцина |
Кількість ножів | 1 шт. |
Стан | Новий |
- Ціна: 390 ₴