Виріб призначений для запобігання зриву кришки з банки під час приготування тушонки. Внутрішній розмір обумовлений зовнішнім розміром стандартної жерстяної кришки.
Затискач для консервації м'яса одягається після закупорки металевої кришки на скляній банці і залишається на банці до повного приготування тушкованого м'яса під час стерилізації. Зняти затискач з банки можна лише після її повного остигання. Пристрій для консервування м'яса виготовлений з алюмінієвого сплаву.
Тримати в недоступному для дітей місці. Промити перед використанням та висушити.
Технічні характеристики
Матеріал: харчовий алюміній
Діаметр: 95 мм
Товщина: 17 мм
Вага: 75 г
Кількість у наборі: 30 шт
Термін експлуатації необмежений.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 75 г |
Виробник | Харків |
Висота | 17 мм |
Ширина | 95 мм |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 930 ₴