Призначена для отримання в домашніх умовах соку зі свіжих твердих овочів і фруктів. Перероблення м'яких плодів для отримання чистого соку не рекомендується. Кашеподібна сокова маса, отримана внаслідок перероблення ягід і таких плодів, як банани, м'які (пад, перезрілі, тривало збережені, підв'ялі) груші, яблука та ін. перешкоджає виділенню соку та може призвести до закупорювання жолоба для виходу соку та отворів сита. Сік отриманий із таких продуктів, матиме велику кількість м'якоті.
Номінальна споживана потужність, Вт, не більш ніж 160
Витрата електроенергії, кВт.ч, не більш ніж 0.16
Продуктивність, г/хв, не менш ніж — 580
Чистота соку, %, не менш ніж 92
Ефективність викручування, %, не менш ніж — 48
Габаритні розміри, мм — 210х260х310
Характеристики вичавленого соку дані з розрахунку перероблення моркви, витриманої у воді упродовж 24 годин.
- Корпус із пластику.
- Середня вага 5,5 кг.
Випуск: Мінськ, Білорусія
Основні | |
---|---|
Виробник | ОЕЗ |
Споживана потужність | 160 Вт |
Кількість швидкостей | 1 |
Матеріал корпусу | Пластик |
Додаткові функції і характеристики | |
Відсік для шнура | Так |
- Ціна: 3 415 ₴